Karácsonyi asztal: dekoráció és menü


Hangolódj karácsonyra. Ez alkalommal elsajátíthatod az ünnepi terítés részleteit: ehető, karácsonyi díszekkel és dekorációs ötletekkel várunk. Elkészítjük az ünnepi menüt: füstölt halas mousse, gesztenyekrémleves, töltött pulyka és édesburgonya chips,  desszertként pedig Eton Mess, az angol pohárkrém-csoda. Megtanulunk flambírozni, chipset készíteni sütőben, egészségesen, és a tökéletes pohárkrém és sültek titkai is kiderülnek. De ami a legfontosabb, megtanuljuk az időt jól beosztani, hogy elég idő maradjon a legfontosabbra: az ünneplésre.

Míg mi dolgozunk, a Nextfoto ételfotós workshopjának hallgatói le is fényképezik az elkészült ételeket. Ráadásul tökéletes képeket is vihetsz haza az általad készített ételekről.

Visszatérő vendégeim kedvezményt kapnak, és azok is, akik párban jelentkeznek a fotó-és főző workshopra itt:

http://www.nextfoto.hu/workshopok/etelfoto-workshop/