KORÁBBI TANFOLYAMAINK

Érzéki falatok Valentin napra

Érzéki falatok Valentin napra

Érzéki, szemet gyönyörködtető fogások. Közelgő Valentin-nap kapcsán egy friss, különleges vacsoramenüt készítünk, amely bővelkedik az afrodiziákumokban: készül avokádós rákkoktél, lesz lazac Wellington, majd  záraakkordként egy,  az érzékeket rabul ejtő csokis-málnás…
Olvasson tovább

Karácsonyi apróságok, asztaldekor,hangolódás finom falatokkal

Karácsonyi apróságok, asztaldekor,hangolódás finom falatokkal

~Jönnek az ünnepek, céges bulik, iskolai körök, és velem elő szokott fordulni, hogy szentestére már csak a lelkem árnyéka ér el a fához. Ezért kitaláltam, hogy legyen egy olyan alkalom,…
Olvasson tovább

Karácsonyi asztal: dekoráció és menü

Karácsonyi asztal: dekoráció és menü

Hangolódj karácsonyra. Ez alkalommal elsajátíthatod az ünnepi terítés részleteit: ehető, karácsonyi díszekkel és dekorációs ötletekkel várunk. Elkészítjük az ünnepi menüt: füstölt halas mousse, gesztenyekrémleves, töltött pulyka és édesburgonya chips,  desszertként…
Olvasson tovább

Paleóra hangolva

Paleóra hangolva

Rendhagyó beszélgetős- főzőbuli a Salt’n’Pepper főzőstúdióban! Első olvasatban a paleo étkezésről tudni vélik, hogy a finomított szénhidrátokat nem tartalmaz, ezért gyakran összemosódik a fogyókúrás elképzelésekkel. Pedig a paleo étrend lényege…
Olvasson tovább

Én elmentem a vásárba.. vettem csirkét, sütőtököt ….újra!

Én elmentem a vásárba.. vettem csirkét, sütőtököt ….újra!

Őszi kurzus alkamával e két összetevővel dolgozunk. A csirkének a csontja sem marad, és a sütőtök is szokatlan,de annál finomabb módon kerül terítékre. Csirke darabolása Hattori Hanzo ügyességével, vagy egyben…
Olvasson tovább

Én elmentem a vásárba…vettem csirkét, sütőtököt.

Én elmentem a vásárba…vettem csirkét, sütőtököt.

Őszi kurzus alkamával e két összetevővel dolgozunk. A csirkének a csontja sem marad, és a sütőtök is szokatlan,de annál finomabb módon kerül terítékre. Csirke darabolása Hattori Hanzo ügyességével, vagy egyben ünnepi…
Olvasson tovább

Nyár ízek, hűsítő fogások

Nyár ízek, hűsítő fogások

A nyári forróság hamar érkezett, az eper lassan a végére ér, és a borsó után már málnát is lehet kapni a boltokban… Következő szeánszunk alkamával epres-málnás desszertek és hűsítő levesek…
Olvasson tovább

Tavasz újra

Tavasz újra

Tavaszi menüsor. Kezdjünk egy welcome itallal, és meglepetés falatokkal! Utána jöhet a főzés:  előételként rántott cukkini olaj nélkül, finom joghurtos mártogatóssal.Főétel csirke és burgonya szokatlan módon, mázasan-ropogósan, desszertként créme brulée…
Olvasson tovább