Görög mese: dinnye meg a sajt

Mi lehetne ennél egyszerűbb? Talán első pillanatra szokatlan, de higgyétek el, egy dél amerikai éppúgy kiborul, hogy a paprikát nyersen, vajas kenyérrel esszük, mint amennyire az angolszász rácsodálkozik, hogy  görögdinnye kenyérrel is jó. Egy tudattágító párosítás, és tényleg nagyon finom! Vendégváróként is mutatós, de egy kiadós grill záróakkordja is lehet, mint a gyümölcs és sajttálak ötvözése.

HOZZÁVALÓK:

Görögdinnye falatnyi darabokban, a mag nagyobb része eltávolítva

fetasajt,fenyőmag, mentalevél

Azért nem írok mennyiséget, mert amikor látjuk a görögdinnyét, akkor szépen sorban adagoljuk hozzá a színeket, amelyek nem nyomhatják el a dinnye skarlátszínét.

A dinnyedarabokat egy nagy tálba terítjük, ne nagyon fedjék egymást.

Rámorzsoljuk a fetát, az apróra vágott mentát és megszórjuk fenyőmaggal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.